Udvendigt malerarbejde

Udvendigt malerarbejde fra professionelt malerfirma med flair for detaljen.

Udvendigt malerarbejde

Trænger facaden eller andet til en renovering og et lag maling, for et flot og ensartet udtryk? Da udfører Byens Malerfirma udvendigt malerarbejde for såvel private som erhverv.

Vores kunder kommer for Holstebro, Herning, Struer og det øvrige Midtjylland, og vi hjælper også gerne dig med udvendigt malerarbejde.

Vi kan stå for opgaver som:

  • Facaderenovering
  • Maling af facader
  • Maling af vinduer og døre
  • Maling af gavle, sternbrædder, vindskeder og tagudhæng
  • Maling af sommerhuse

Den rette maling til facaden

Når du vælger Byens Malerfirma til at stå for renovering og maling af facade, gennemgår vi først facaden grundigt og vælger den maling, der passer til netop din facade. Uanset om der er tale om mursten, pudsede mure eller blanke mure.

Vi har erfaringen og kompetencen til at finde den rigtige løsning til enhver facade, så du får en facadeløsning, der er både smuk og holdbar.

Kontakt os gerne for tilbud på udvendigt malerarbejde

Hvis du har brug for hjælp til udvendigt malerarbejde på facade, træværk eller andet, da er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os på tlf.: 26 66 40 42 eller byensmalerfirma@hotmail.com.

Når vi har set på opgaven, laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Skal du bruge en dygtig malermester?

​Kontakt os og modtag et godt tilbud i dag!

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste malerprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Henvendelser besvares inden for 24 timer.